Päivä Loma-asuntomessuilla


Loma-asuntomessut  Kalajoella 23.6 - 6.7. 2014
Olin avajaispäivän Loma-asuntomessuilla esittelemässä kohdetta nro 8, Joutsenlampi. Messuilla oli  paljon porukkaa heti aamusta ja sitä riitti koko päiväksi. Ihan tasaisena jonona ihmiset kiertelivät kohteita. Onhan Kalajoki aika keskeisellä paikalla, kasitien varressa. Kalajoella riittää aktiviteettiä kaiken ikäsille, joten samalla reissulla voi golfata, riehua vesipuistossa, rentoutua rannalla jne. Ilma oli maanantaina aurinkoinen, mutta tuulinen.

Olen aiemmin kertonut Joutsenlammen taulun tarinaa Täällä.
Tässä kohteessa on kuusi tauluani.

Joutsenlammen tiedot täällä


Kalajoki luottaa matkailuun

Heikki Ulvin lasiteos pääsee oikeuksiinsa iltapäivän auringossa.

                                       

Vaskisepät ovat tämän kohteen päänäytteelleasettaja. He ovat tehneet Joutsenlampitalon katon.
 
Ehdin kurkata muutamaan muuhunkin loma-asuntoon. Mielenkiintoisia sisustuksia ja rakennusratkaisuja. Alueelta löytyy valtavan suuria talomaisia asuntoja ja perinteisempiä mökkejä. Messut kiinnostavat varmasti kaikkia rakentajia ja sisustajia. Kävin tutustumassa (valitettavasti ilman kameraa) mm. Opiskelijoiden sisustamaan Villa Kalajoki, josta Täyttä elämää blogin Hannele on blogissaan kertonut.
 
 


2 kommenttia

  1. Oli kiva nähdä livenä :) Tänään olin muutaman tunnin meidän kohteessa tauottamassa ja tuli niin hyvä fiilis kun ihmiset oikeasti tuntui tykkäävän siitä! Että ei me ihan sutta suuniteltu :D

    VastaaPoista
  2. Niin oli:)! Että todelakaan suunnitelleet sutta. Siellä oli monia mielenkiintoisia ja hauskoja sisustusjuttuja esim. olohuoneen pöytä, pöydän jalat, pesuhuoneen lattia, makuuhuoneen sänky, hiekkaseinä, josta puhuivat muutamat messuvieraat Joutsenlammessa vieraillessaan. Arvostan eniten sitä, jos sisustuksessa on käytetty luonnon materiaaleja, kierrätysmateriaaleja ym, eikä kaikki kalliita desing-tuotteita.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!