Kesäpäiviä

 
Tämän kuvan sain sähköpostilla yks päivä. Tosi kiva saada kuva taulusta, kun se on päässyt seinälle!
 
Tänään haettiin myös iso taulu. Ensin sen punainen oli väärää punaista väärinkäsityksen vuoksi ja nyt se on oikeaa sävyä. Aika usein näissä tilaustöissä tulee muutoksia. En aina tilatessa käsitä, mitä tilaaja haluaa tai kun tilaaja näkee taulun, niin siinä on joku juttu, jonka hän haluaa toisin. Haluan kuunnella asiakasta ja toteuttaa hänen toiveitaan. Olen kutenkin saanut ja vaatinutkin aina taiteilijan vapauden, eli sen, että työ pitää näyttää minun mielestäni taiteellisesti hyvältä. Sommittelu ja tasapainoinen työ ovat minulle tärkeitä. Maalauksen pitää tuntua "omalta":)
 
Valokuvassa ei taulu pääse oikeuksiinsa, sillä siinä ei näy sen pinta, jossa on struktuuria. Unohdin ottaa lähikuvia ja muutenkin parempia kuvia tästä. 
Jännitän luovuttaa taulun ostajalleen joka kerta. Mutta nautin ihmisten kohtaamisesta. Miten upeisiin ihmisiin olenkaan törmännyt viime aikoina. Jonkun kanssa olemme kiertäneet taulunhakureissulla koko pihan eläimet, toisen kanssa jutelleet elämästämme ja kolmannen kanssa toivotelleet pikaisesti hyvää kesää. Kaikki mukavia kohtaamisia!
 
 


Tämä on vähän epätarkka kuva. Kännykällä lähetetty. Kuitenkin olellinen näkyy. Mielestäni taulu sopii tähän kotiin, tälle seinälle. Tilaajat toivoivat tauluun pohjalaista lakeutta, lapsia leikkimässä ja ehkä jotain eläimiäkin. Väriksi he toivoivat maanläheisiä värejä, harmaan sävyjä, valkeaa ja mustaa ja ripaus turkoosia ja keltaista. Kävin katsomassa tässä kodissa etukäteen taulun paikan ja kodin värejä. Halusin tuoda tauluun huolettoman kesäpäivän tunnelman. Tunnelman lasten huolettomista leikeistä ja huolettomista mielistä.
 
 
On ollut hauska lukea blogeista juttua asuntomessuista niistä kohteista, joissa taulujani on.
 
Aarteita blogissa oli juttua messukohteesta. Kuvissa vilahtavat minunkin taulut.
Life and Decorating blogissa on jo toinen juttu kohteesta, jossa on taulujani.
 
ps. Eilen olin suunnittelemassa Seinäjoen Art &Desing Week- tapahtumaa SADW. Siitä erillinen postaus myöhemmin.

 
 

2 kommenttia

  1. Palaan uudestaan ja uudestaan katsomaan tuota ekan kuvan koivutaulua. Meillä on rakenteilla uusi talo, ja siellä olisi (tai siis ei vielä ole kun ei ole sitä taloakaan, mutta tulee olemaan) loistava paikka juuri tuon tyyliselle mutta isommalle taululle! Pitänee tehdä sinulle tilaus kunhan on vähän enemmän olemassa jotakin johon taulun voisi sitten ripustaa :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai, kiitos kommentistasi! Ilman muuta maalaan. Ilmoittele lähemmin sitten. :)

      Poista

Kiitos kommentistasi!