Aurinkoa, tuulta ja hiekkaa

Viime viikonlopun olin suvun naisten kanssa mökkeilemässä Kalajoella. Jollen olisi ihan älyttömän paljon halunnut lähteä, olisin jättänyt lähtemättä. Auto oli huollossa (taas) ja sitä paitsi kesärenkaissaan. Jos olisin sillä lähtenyt, olisin päätynyt ojaan ehkä jo Kauhavalla. Sillä siitä Kalajoelle asti oli tuiskua ja tuulta. Menin junalla. Tarvittiin lapsille hoitaja hetkeksi ja minulle kuski junalle. Vähän sellainen fiilinki, että koko Seinäjoki joutui hälytystilaan, jotta yksi hörhö saatiin matkaan. Ja vielä perilläkin tarvitsin jeesiä, kun junathan eivät kulje Kalajoelle.

Kiitollisuuden velkaa on kertynyt muutenkin vähän joka puolelle.  Mutta  kannatti lähteä: huippua seuraa, auringonpaistetta, tuulta, meren tuoksua, hiekkaa, rentouttavia ja virkistäviä hetkiä ja ihan vähän "työtä"                           


Työtä sen verran, että kävin katsomassa Loma-asuntomessualueella, miltä Kohde, nimeltä Joutsenlampi, näyttää nyt. Vähän mittailin myös seiniä tauluja ajatellen. Asunnolla olivat työmiehet uurastamassa. Paljon he ovatkin saaneet aikaan, mutta jonkin verran on vielä työtä jäljellä. Taulut sinne ovat hyvällä malilla, mutta jotakin pitää vielä tehdä. Joutsenlampi kohteesta kerron myöhemmin enemmän. Tässä linkki rakennuttajan, Outi Suorsan haastatteluun :Surusta nousee unelmien kesäkoti.


 

 
 

2 kommenttia

  1. Kiitos! Sain käynnykkäkameralla hienoja kuvia myös, kun lumi teki pitsikuvioita hiekalle, mutta kun lähdin oikean kameran kanssa myöhemmin niitä kuvaamaan, ne olivat sulaneet.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!