Taulukeikalla

Muutamassa kodissa Helsingin seudulla kaikuu nyt vähemmän. Monessa kodissa on nyt entistäkin kauniimpaa, vaikka kauniita olivat kyllä ennen taulujakin. Vein viikonloppuna tauluja Helsinkiin, Espooseen ja Porvooseen.

Vein tauluja Pohjoisesplanadille  Rahoitusyhtiö Frontin tiloihin. Nämä ovat heidän uudet tilat ja ne on sisustettu todella upeasti! Tilojen sisustuksen on suunnitellut sisustusarkkitehti Elina Hirvelä. Olen aika iloinen, että pari isoa akustiikkateostani pääsi tämän näiden tilojen seiniä koristamaan ja kaikua poistamaan. Nämä taulut ovat isoja 120x200 ja 120x240cm kokoiset.

 Tämä " Minun maani" maalaus pääsee pian hyllyn päältä seinälle.

 Tämä teos " Sinä päivänä tuuli puhui hiljaa" on saatu jo seinälle


Taitava suunnittelija Elina HirveläUpeita lamppuja Frontin tiloissa.


Tästä Front :n sivuille

Samalla sain ihailla Esplanadin jouluvaloja ja vilahtaa ohi Tuomaan markkinoiden. Stokkan ikkunankin olisin niin mielelläni nähnyt ja näyttänyt lapsillekin, mutta tällä kertaa emme ehtineet mitään muuta, kuin viedä tauluja. Lapset olivat serkkulassa sen ajan, kun kiersimme koteja. Tapasin monta mukavaa ihmistä, joten reissu oli oikein onnistunut.

Näiden ihanien kotien asukkaat laittoivat taulut seinälle heti ja lähettivät minulle kuvat, kiitos!

" Tuuli matkaa tunturiin"
Taulun koko 120x180cm.


" Huolettomuus"

Tämän kodin tyttönen oli ihanasti ilahtunut, kun tunnisti taulusta itsensä ja oman kissansa. He viettävät siinä huoletonta lapsuutta, joka jatkuu toiveikkaana tulevaisuuteenkin. Taulun koko 120x200cm.ps. Toimintojen talon näyttely jatkuu tällaisenaan joulukuun loppuun (paitsi vähentyy myytyjen taulujen myötä koko ajan pikku hiljaa) Joulun jälkeen vaihdan osan tauluista uusiin. Näyttelyni on siellä tammikuun loppuun asti.

ps2.Viime viikolla pystytin pienen myyntinäyttelyn Vaasan Kotijoukkueen tiloihin. Yksi sinne tuleva, iso teos on vielä keskeneräinen, mutta tällä viikolla vien senkin.

ps3.Seinäjoen Pohjassa, Pultrantie 33: ssa on Tunnelmallinen joulupuoti, josta löytyy kaikkea ihanaa jouluun. Siellä on myynnissä mm. kalentereitani ja joulukorttejani.Joulutunnelmissa -Virpi-Ei kommentteja

Kiitos kommentistasi!