Purkupäivä

Palasimme myöhään illalla vajaan viikon lomalta Kajaanista ja Utajärveltä, Oulun ja Raahen kautta kotiin. Mennessä eväät Pyhännän Feelialta ja naksut Real Snaksilta (samassa tilassa).Suurin osa nukkui matkalla ja pienimmät heräsivät itkemään kotipihalle saavuttaessa. Siinä heitä äkkiä peittelemään petiin ja purkamaan autoa. Voinette kuvitella, miten mukavaa se on pakkasella pimeässä väsyneenä purkaa suurperheen autoa ja peräkärryä: Sukset, monot, kelkat, pulkat, mailat, pallot, peitot, tyynyt, kassit, pussit, lelut, kirjat, eväät, taulut (lasti Oliviasta) jne.
Onneksi tätäkään ei tarvinnut tehdä yksin. Pakkaamiseen ei tarvitse ketään patistella, mutta purkaminen on lastenkin mielestä yhtä ankeaa, kuin mun.
Noh, se on sentään nyt tehty ja melkein kaikki kassitkin purettu ja pyykki pesty. Sen jälkeen tulee se fiilis, että ihanaa olla kotona! Ja pian taas suunnitella uutta reissua. Onnistunut oli loma. Melkein kaikki mun sisarusten perheet ehdittiin tavata. Saimme jutella, hiidellä, pelata, näytellä ja syödä hyvin. Lapset hoitivat serkkuvauvoja kilpaa. Kuopus komensi mielellään pienempiä ja kun häntä tästä moitin, niin itkien valitti, että kun mää en saa koskaan määrätä ketään. Ressukka.Sylistä syliin kiersivät pienimmät.


Vuokrasimme Utajärveltä Ahmasjärven kylätalon viikonlopuksi siskoni perheen kanssa. Vanha lakkautettu kyläkoulu palveli meitä oikein hyvin. Käytössämme oli sali, pari luokkaa ja laitoskeittiö.Tänään olen miettinyt, mitä tauluja otan perjantaina Amorin taideiltaan. He pyysivät sieltä, että kertoisin joistakin tilaustauluistani, miten ne ovat syntyneet. Vähän sellaista Elämäntarinoista taidetta teemalla.Amorin taideilta siis ensi perjantaina 10.3 klo 19-21, taiteeni lisäksi elävää musiikkia, Amorin kakkupöytä, Boutique Minnan kevätvaatteita, OMIN:n kodin sisustustuotteita ja lastenvaatteita.
Amor sijaitsee Kyyjärvellä, Kauppakeskus Paletissa.6 kommenttia

 1. Reipasta toimintaa, kun jaksoitte suorittaa reissun ikävän puolen heti ja vielä iltamyöhällä 👏😊 Vaikka ei sekään oo kivaa, jos ne kassit ja nyssykät lojuu monta päivää jaloissa 😰 Mukavia kevättalven päiviä teidän poppoolle!

  VastaaPoista
 2. Mulla saattais jäädäkin lojumaan ja usein jääkin, mutta miestä ahistaa, jos ei pureta äkkiä, niin koitan osani tehdä tästä urakasta:). Aurinkoista kevättä!

  VastaaPoista
 3. Me olemme nyt reissussa. Mukana on vain tuo meidän nuorin, kohta 13v ja koira, mutta kyllä tätä tavaraa piisaa! Pyykkikone tulee laulamaan, sillä ostoksillehan me ollaan tänään menossa. Poika tarvitsee uusia kamppeita ja Turussa on Hm-home.
  Luvassa on myös uintia ja ulkoilua. Ihanaa olla lomalla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, kiitos viestistäsi! Toivottavasti teillä oli myös mukava reissu!

   Poista
 4. Ihana tuo kuopuksen kommentti :) On tietysti tullut oltua se määräiltävä... Ainakin meillä se tuntuu olevan kuopuksen osa, vaikka kuinka yritän isommille sanoa siitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri niin. Jos hän yrittää toisia komennella kotopuolessa, niin kukaan ei ota todesta.

   Poista

Kiitos kommentistasi!