Juhlavaa

Olen ollut kautta aikain sitä mieltä, että aina kun on syytä juhlaan, on syytä juhlia. Rakastan järjestää juhlia, jos joku muu on juhlien päähenkilö. On kiusallista olla se itse. Kestin kuitenkin sen kuin mies tai paremminkin kuin kypsään ikään ehtinyt nainen. Olen siis juhlinut useamman päivän 40v juhliani. Olen saanut monta onnittelua. Perinteisestihän olen järkännyt blogissani arvonnan onnitteluja kerjätäkseni, mutta tällä kertaa synttärit tulivat liian yllättäen, liian keskelle kiirettä. Ruuhkavuosiin.


 

 
En toivonut, toisin sanoen vaadin, ettei juhlissani pidetä puheita, vaan syödään ja jutellaan. Sain puheita, ihan kiusallani. Minun vanhempani ja sisarukseni pitivät puheet, jokainen omansa. Eivät kuitenkaan omana itsenään kehuakseen, miten hyvä ihminen olen ja mainio sisko, vaan tulivat pukeutuneina eri järjestöistä tuomaan tervehdyksensä. Herjasivat ja muistuttelivat noloista puolistani. Oman perheen huumorihan se parhaiten uppoaa ja minä nauroin vedet silmissä ja olen hörähdellyt vielä pitkin viikkoa heidän jutuilleen ja odottelen vuoroani päästä puhumaan seuraavan sankarin juhliin...
 

Ystävien järjestämistä juhlista lähdin hymyssä suin ja kiitollisin mielin kohti uusia kriisejä, kuten minua niistä ja kaikista iän tuomista vaivoista varoiteltiin. 


Synttärieni varjolla sain myös kutsun ystäväni huvilalle kakkukahveille ja laiturin nokkaan ihailemaan loppukesän tunnelmasta ja ihmettelemään elämää.


 

 
 

 
 

 
 
 
 

Juhlien keskellä olen tehnyt myös töitä. Olen maalannut uusia tauluja tuleviin tapahtumiin. Seinäjoella vietetään Art & Design viikkoa 8.- 13.9. House2, Room2 ja Keltainen keinutuoli järjestävät yhteisen Taide- ja sisustusillan House 2:n tiloissa. Luvassa on mm. sisustusneuvontaa, keittiökalusteiden esittelyä, ideoita valaistussuunitteluun. Yläkerrassa on taidekahvila ja elävää musiikkia. House2 tarjoaa leivoskahvit. Luvassa tarjouksia ja arvontaa. Kerron tästä tapahtumasta lisää tuonnempana. 


 

 
 Taulujani tullaan näkemään myös Espoon Niipperissä järjestävässä Tea & Art tapahtumassa 20.8 klo 17- 20 Tea & Art-tapahtuma on yhdistelmä luksus teelaatuja, elävää musiikkia ja taidetta kauniissa vanhassa 1800-luvun henkisessä miljöössä, jossa paikalliset yrittäjät esittäytyvät taiteiden yön kunniaksi Linkki tapahtumaan tästä.  

 
Koululaiset lähtevät huomenna taipaleelle. Minuakin jännittää.

  

 


8 kommenttia

 1. Onnea :) juhlasi kuulostivat mukavilta. Mahtavaa lähipiiriltäsi.

  VastaaPoista
 2. Onnittelut pyöreitä täyttävälle :) Ainahan sitä juhlia pitää,ja huumoria matkassa vielä hauskempaa ;)

  VastaaPoista
 3. Ihana kakkukuva! Ja varmasti maistuikin hyvälle :)
  Ja Paljon Onnea sinulle!!

  VastaaPoista
 4. Onnea synttäreiden johdosta! Kivalta kuulostaa juhlavastaanotto. ;) Omilta sisaruksilta ja vanhemmilta sitä itse ainakin parhaiten "sietääkin" naljailua menneistä sattumuksista. :D

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!