Näyttelyitä, tapahtumia ja karhunkierros


Ja Iltasanomissakin vilahtaa tauluni. Videolla on Laura Ruoholan haastattelu ja taustalla näytetään kuvia messuilta. Joutsenlampi talo ja taulu näkyvät haastattelun loppupuolella.  No, ihan pikkusen leijun, kun näitä linkkejä tänne jakelen. On vain niin hieno tunne, kun omat teokset ovat päässeet seinille!


Muuten, Toimintojen talolla on näyttelyni kesäkuun loppuun asti.
Puhelimella lisätty kuva Toimarin facesivulta. Epätarkka:c

Torstai iltana kävin pystyttämässä näyttelyn. Sen nimi on Valoisia hetkiä. Taulut kertovat kaupunkitunnelmasta. Tauluissa on lomafiilis. ne ovat muistoja matkoilta ja rannoilta. Muutama koivunrunkokin on tietysti päässyt joukkoon ja enkelikin.

Toimintojen talo on muuten kiva paikka Seinäjoella. Edullista kotiruokaa, pieni kirppari ja leikkipaikka.

Kännykällä otettu kuva. Eipä välitetä epätarkkuudesta.
 

Nyt olisi tarjolla ensi lauantaille 17.5 kivaa ohjelmaa Seinäjoella.

Bloggari Villa Bohemian myytävänä olevassa uudessa talossa on pieni taidenäyttelyni lauantaina klo 14-15.  Samaan aikaan Villa Bohemian facesivuilla on korttiarvonta. Käykääpä katsomassa taloa ja osallistumassa arvontaan! On hauska päästä stailaamaan myytävää kotia tauluilla. Tämä on ihan ensimmäinen kerta, kun pääsen mukaan tällaiseen.

Myytävä koti on kaunis ja ammattitaidolla tehty!

                                                                        Korttiarvonta


Ennen taloesittelyä kannattaa käydä Östermyran aurinkotalolla. Museoalueella on opastetut museokierrokset lauantaina klo 11 ja 13. Östermyran aurinkotalolla on pihtalkoot ja aurinkokahvila ravintolapäivän kunniaksi.

Itse emme pääse näihin tapahtumiin, mutta valehtelisin, jos sanoisin, että harmi. Me nimittäin pääsemme juhlimaan ystävämme häitä, ihanaa!

Pakko on kertoa vielä, että karhu on kierrellyt taloamme vesi keilellä, luulisin. Tai ei ihan taloa, mutta on se nähty parin sadan metrin päässä kodistamme. Yritämme kaikella muotoa olla hysterisoitumatta.
Villa Bohemian kanssa blogiyhteistyö

2 kommenttia

Kiitos kommentistasi!