Your Piece Of Finland

Kävin heinäkuun lopulla viemässä taulujani Rovaniemelle ihanaan Your Piece Of Finland liikkeeseen. Se sijaitsee Rovaniemen keskustassa Lordiaukiolla. Yrityksen on perustaneet kaksi Riikkaa Rovaniemeltä.

 

Aiemmin heillä on ollut myynnissä korttejani ja vuosikalentereita. Nyt vein uusia korttimalleja sinne ja aika monta tauluakin.


Myymälän sydämellinen Riikka esitteli meille liikettään. Tätä liikettä vaoin suositella design:in ystäville, sillä täällä on kaikkea kaunista ja laadukasta. Tämä liike ei myy krääsää.Pienehkö liike,mutta paljon myytävää. Huippuja lahjaideoita.


 

 

 
 Paljon Suomalaisia tunnettuja merkkejä, kuten  Parikka, Balmuir, Kaino, Vimma, Arabia ja monta muuta.

 ja jotain oikein lappalaista

Siitä on todella pitkä aika, kun olen viimeksi Rovaniemellä käynyt. Meille se näytti aurinkoiset kasvonsa. Aloin jopa innostaa nuoriamme hakemaan opiskelemaan Rovikselle, kun lukiosta pääsevät Peruin kylläkin hetimiten ehdotukseni, kun muistin miten pitkä matka sieltä on Seinäjoelle. Tietysti ajoimme sen jätkänkynttilän yli ja kävimme Ounasvaaran rinteillä ja jätskit nautimme keskustassa.

Samalla pohjoisen reissulla tapasimme monta rakasta ystävää ja -sukulaista. Saimme poimittua hilloja reilusti tai enhän minä arvannut suuntavaistoni kanssa suolle lähteä. Keskityin kehumiseen ja pakastamiseen.


Ei kommentteja

Kiitos kommentistasi!