mm. syksyisiä lauluja


 

 
 
 
Kun kesä kääntyy syksyä päin, kaivetaan suuret villapaidat kaapin perältä ja kääriydytään niihin. Laitetaan teetä tulemaan ja sytytetään monta kynttilää. Tuntuu kauniilta ja haikelta. Syyskuu.
 
 
Syyskuuhun kuuluvat kaihoisat, tunnelmalliset laulut. Odotan torstaita, että pääsen kuuntelemaan, kun baritoni Matias Setälä laulaa mm. Soi vienosti murheeni soitto, Kesän muistoja kotijärveltä, kurjet, Muistellessa... Olen maalannut näistä lauluista myös tauluja. Odotan myös pääseväni kuuntelemaan lasten laulua. Seinäjoen musiikkiluokkien 4. luokka laulaa opettajansa Annukka Latvalan johdolla lauluja House 2:lla  ensi torstaina 10. 9 klo 18.30.  En vielä tiedä, mitä lauluja he ovat ohjelmaansa varanneet.
ja Matias Setälä laulaa tuolloin klo 19.30 säestäjänään siskonsa Riikka Setälä.

Tulepa sinäkin kuuntelemaan!
 

Voit tulla koko illaksi istumaan tai vaan ohimennen käväisemään. Illan aikana sisustussuunnittelijat vetävät sisustuspajoja, joissa mietitään sisustusta yhdessä asiantuntijoiden kanssa.  Voit tuoda iltaan yhden huoneen tai ongelmakohdan kodistasi, johon toivoisit asiantuntija-apua. Ota mukaasi pohjapiirros ja mahdollisesti valokuviakin tilasta.

Illan aikana on mm. arvontaa, jossa on palkintoina mm. sisustustuotteita ja taidetta.
House2:lla ja Room2:lla on luvassa erilaisia tarjouksia tälle illalle. Minun tarjoukseni on tämä:
Kaikkiin Art & Design viikon yli 100e:n ostoksiin tai taulutilauksiin lisätään 20e:n arvoinen Keltaisen keinutuolin lahjakortti.
Lahjakortilla voit ostaa esim. printtejä. Lisäsin juuri korttikauppaan mm. nämä a4 printit. 
 
 
 
Näitä on  myynnissä myös House2: Taide- ja sisustusillassa, sekä Koto kaupassa. Linkki korttikauppaan tästä
 
Koto kauppa ja kahvila avautuu 8.9 Kalevankatu 12:ssa. Linkki Kotoon tästä. Koto kauppa ja kahvila toimii Art & Design viikon ajan tuossa tilassa. Siellä on myynnissä paljon paikallisia käsitöitä ja taidetta. Kahvit ja leivonnaiset tarjoaa Mallan makeat Ilmajoelta.
 
 
 
 
 
 
 

8 kommenttia

Kiitos kommentistasi!