Taidenäyttely Raahessa Kahvila Hipussa nyt

 30.9 - 9.11. 2013. Tervetuloa!:)
 
 

 
 

 
 
 

Tuulen laulu
Virpi Mäkisen akryyli-sekatekniikkamaalauksia
Olen Raahesta kotoisin ja tuuli vinkuu korvieni välissä vieläkin. Tuulen laulussa lyövät aallot rantaan, lentävät ilmassa hehkuvan keltaiset lehdet. Seisovat Brahenkadun puiset talot, kauniisti ja arvokkaasti. Ikkunoista tuikkivat lämpimät valot syyskuun kiiltävänmustaan iltaan.
 
Ikävä kotiseudulle iskee syysmarkkina-aikaan. Kuin lapsena hyvässä myötätuulessa vintattiin kohti museonrantaa. Minun mereni on nykyään Etelä-Pohjanmaan lakeus. Tieni on kulkenut Seinäjoelle. Yhdeksän lapsen äitinä ja yhden miehen vaimona elämä on värejä täysi. Ateljeeni on keltainen keinutuoli. Siihen istahdan, kun talo illalla hiljenee. Paletti ja pensselit alkavat laulaa. Tämän näyttelyn maalaukset kertovat meri-, kaupunki- ja lapsuustunnelmista.
 
 
 
Tässä siis näyttelyn esittelyteksti, jonka siskoni kirjoitti yhteisten ajatustemme pohjalta.

6 kommenttia

 1. Täytyypä käydä katsomassa näyttely. Raahenseudussa oli elämänmyönteinen ja iloinen juttu sinusta ja taiteestasi. Kiinnostuin!

  VastaaPoista
 2. Kiitos. Itsellä vielä juttu näkemättä. Ehkä posti huomenna tuo...

  VastaaPoista
 3. Kävin katsomassa. Koivut - suojelusenkeli ja Se iso taulu, jossa vene... Ne jäi mieleen. Jos ois paikka mihin laittaa, voisin vaikka ostaa. Jatka maalausta, sulla on siihen silmää, lahjoja ja ajatusta. Oli mukava viivähtää jokaisen taulun kohdalla... Tykkäsin myös siitä ihan vaaleasta isosta taulusta.

  VastaaPoista
 4. Kiitos! Mielenkiintoista kuulla, mistä tauluista pidit.

  VastaaPoista
 5. Ihania tauluja, piti käyä jo toisen kerran ihastelemassa ja samalla kaffilla.

  VastaaPoista
 6. Kiitos:)! Tulimpa hyvälle tuulelle tästä. Jos asuisin lähempänä, niin minäkin hipsisin Hippuun kaakaolle tuon tuostakin. Seuraava näyttely siellä on pikkuveljeni näyttely. On taas syytä lähteä kahville...;)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!