Taideillan tunnelmissa yhä

Syyskuu oli oikein toiminnan kuukausi. Olin monessa jutussa mukana, että olen ihan täynnä intoa ja jonkin verran väsynyt. Tapasin kuukauden aikana valtavasti ihmisiä ja sain kertoa taitestani, työstäni.
Maalaamaankin ehdin, vaikkakin vähemmän, kun tavallisesti. Nyt olen lähinnä linnoittautunut kotiin ja kuljeskelen collareissa, joiden lahkeissa on maalin roiskeita. Maalailen nyt tilaustauluja, joita on aika paljon. Saan pitää vähän lomaakin tiiviin syksyn vastapainoksi.

Viime viikon perjantaina ajelin Ouluun. Matkalla vein yhden suuren tilaustaulun aivan ihanaan kotiin, jonka ikkunoista näkyy kauniisti peltoa ja metsää. Oli mukava nähdä, miten hyvin taulu sopi kodin väreihin ja ikkunasta avautuvan metsän väreihin. Kun taulu pääsee seinälle, se näkynee instagramissa täällä Honkainkeskella nimisellä tilillä. Olen itse seurannut tämän kauniin ig-tilin kuvia jo pitkään.Matkalla vein toisenkin taulun, merimaiseman uuteen, nättiin kotiin Raaheen. Samalla kävin isäni kanssa purkamassa näyttelyn Kahvila Hipusta.Oulussa pystytin sitten näyttelyn taideiltaa varten. Onneksi siskoni ja toisen siskon poika tulivat auttamaan taulujen ripustamisessa! Osa tauluista tosin jäi vielä joksikin aikaa kahvila Pihan seiniä koristamaan.

Kahvila Piha oli erittäin onnistunut valinta taideillaksi. Takuulla järjestämme uudelleen taideillan joskus tuolla. Kahvilan akustiikka oli todella hyvä musiikille. Henna-Mari lauloi todella kauniisti ja Emilia Soranta säesti taitavasti. Musiikki oli oli siis todella tasokasta! Laulutkin olivat juuri niin ihanan kaihoisia syyslauluja, kuin voi olla. Ihan liikutuin niitä kuunnellessa. He lauloivat mm. Syksy on saapunut kaupunkiin, Lapin kesä, On suuri sun rantas autius....
Näiltä naisilta on ilmestynyt yhteinen levy, Katseeni kohotan, jota voi tilata Täältä. Meillä on tuo levy soinut ahkerasti. Minä houkuttelin heitä tekemään seuraavaksi kaiholevyn. Sellaiset laulut uppoavat minuun ja oletan, että aika moneen muuhunkin. Toivottavasti innostuivat levyn tekoon!

Nautin todella paljon Oulun taideillasta ja oli mukava jututtaa ihmisiä. Merkittäväksi koin, että sattumalta kahvilassa oli pariskunta, jota en lainkaan tuntenut, mutta jonka kanssa juttelin. He ostivat myös pari taulua minulta.  Myöhemmin selvisi, että tämä mies on pikkuserkkuni!

Oulusta minulla ei valitettavasti ole kuvia, sillä kamerani WIFI lakkasi toimimasta, joten jouduin viemään sen huoltoon.


Olen lisäillyt muutamia uusia tauluja ja kortteja Verkkokauppaani. Nyt on pari akustiikkamaalaustakin päässyt kauppaan. Niitä teen pääasiassa vain tilauksesta.


Vähän olen jo joulufiiliksellä, sillä sivuilta löytyy nyt uusi tuoteryhmä: Joulu. Vuoden 2018 vuosikalenteri ilmestyy lähiviikkoina ja uusia joulukortteja myös. Uusia pieniä enkelitauluja on myös tuloillaan.

ps.
Tästä pääset lukemaan ihanan sisustusblogin, Kotini on helmeni, postausta akustiikkamaalauksistani. Mukana on myös alekoodi -15% kaikista verkkokaupan tuotteista. 


1 kommentti

  1. Oli kyllä upean kuuloista laulua, kun facebookista kuuntelin! Joskus on kyllä päästävä johonkin sun taideiltaan ♥

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!