Rannalla


Joku saattaisi luulla, että minulla on ikävä merta ja kesää. Hän saattaisi olla oikeassa. Minä mietin kyllä merta, mutta en ehkä kesää. Keväästä minä haaveilen, mutta sehän on jo melkein. Kohta alkaa maaliskuu ja se on pelkkää juhlaa. On neljän lapsemme synttärit!

Meritunnelmissa taidan olla siksi, koska Oulun Robert`s coffeen piennäyttely on ihan pian. Aion tuoda näyttelyyn merellisiä tauluja, mutta on vaikeaa valita, mitkä tuon. On kamalaa, kun pitää yksin päättää. Vai otanko pinon mukaan ja päätän paikan päällä?

Taulun koko 98x116

9 kommenttia

 1. Ai Ouluun Roberts coffeen. Kiva . Kiva. Sinne sitte kahvittellee. Joo ja pietään näyttelyavajaiset kahvitellen ja herkkuja syöden ja tietysti tauluja katsellen. Joo. Munsta hyvä idea.

  VastaaPoista
 2. Sinä se oot aina ollut hyvä keksimään huippuja ideoita! Katotaampa onnstuuko....

  VastaaPoista
 3. Heei, millon avajaiset? :) Näyttelyssä pitää kyllä poiketa!

  VastaaPoista
 4. Joo, ois kyllä huumori, jos aikataulu antais myöten! Sehän oiskin sopiva veruke kahvitella, avajaiset! Sun synttäritkin on tainneet tulla juhlittua niin perusteellisesti;) . Onnistuiskohan purkajaiset kahvittelun merkeissä?

  VastaaPoista
 5. Ai että, tämä taulu upposi minuun ja syvälle. Samoin mörrimöykyt, harmi kun niitä ei ole A4 valikoimassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaunis kiitos! Ompa mukava kuulla. Olen miettinytkin, että mistä teettäisin seuraavat A-neloset. Tämä taitaa olla yksi niistä. Korttejakin olen haaveillut painattaa toukokuuksi.

   Poista
  2. Täytyy käydä täällä kuulostelemassa silloin tällöin!

   Poista

Kiitos kommentistasi!