Kettu


Sain hiljaisen päivän. Kokonaisen päivän aikaa maalata. Mietin syksyä, talveakin ja syntyi tällainen vähän haikea taulu. Jännää, miten voi päästä syksyisiin ja talvisiin tunnelmiin keskellä heleintä heinäkuuta. Oikein hätkähdin, kun vein taulua pihalle kuivumaan, kun olikin lämmintä ja kesäntuoksuista. Olen nähnyt tänä kesänä monta kettua. Olemme ajelleet alkuyön tunteina ja ilahtuneet ketun näkemisestä joka kerta. Mikähän siitä eläimestä tekee niin mielenkiintoisen?

Tarvitsen näemmä tällaisia omia aiheita väliin. Nyt on useampi tilaustyö tekeillä. Ihania aiheita ja innostavia, mutta aika vaikeita. Enimmäkseen nautin ja olen suunnattoman kiitollinen, että saan maalata, mutta välillä olen ihan tuskissani: En osaa, en pysty... opettelen, yritän ja toivon...

7 kommenttia

 1. Maalaa vaan enempi omia!

  VastaaPoista
 2. Molempia ehdottomasti!:)Ois jääny monta asiaa opettelematta, jos en olisi ottanut tilaustöitä tehtäväkseni. Niistä on myös poikinut aina useampi uusi taulu, kun olen saanut uusia ideoita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä tilaan joulukuun ekalle päivälle ikkunamaalauksia. Voit sitten kiertää kaikki lähialueen ikkunat :D

   Poista
  2. Ai kiertävä tonttu, semmonen paikallinen kylähullu, joka kävis öisin maalaamassa talojen ikkunoihin. Joka yö jatkais sitä maalausta. Tässä on ideaa!:)

   Poista
 3. Ja me meinattiin tulla keskeyttämään sun maalauspäivää.. Ois pitäny tulla, sillä ois tahtonu nähä näitä töitä enemmänki oikeesti! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, oisitta ihmeessä tulleet. Tiiä, mitä eläinaiheita se olis poikinut;) Mutta te tuutta joku kerta ihan ajan kans kylään.

   Poista
 4. Todellakin osaat!! Ihana tämäkin <3 Hyvä näitä "omiakin töitä" on olla,nehän on "vapaa-aikaa/harrastusta" sinulle,ei me muutkaan istuta/paiskita töitä omalla alallamme 7/24. Tai ei ainakaan jatkuvana putkena. Idearikkaita hetkiä!
  Koo :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!