On ilta elokuun

Olen syntynyt elokuussa. Onko se niin, että kaikkien mielestä se kuu, missä on syntynyt, on erityisen ihana? Minun mielestäni elokuun illoissa on aivan erityinen tunnelmansa. 




Elokuu on rakkauden kuu, onhan minut kihlattu aikoinaan juuri elokuussa. Kuusamo on rakkauden kaupunki, onhan minut kihlattu juuri Kuusamossa. Minusta on mukavaa välillä aina palata niihin muistoihin ja tunnelmiin. Minusta on mukavaa, että sain näyttelyni juuri elokuulle ja juuri Kuusamoon. 

Näyttelylle annoin nimeksi " On ilta elokuun".  

Tauluissa on siis elokuisten iltojen tunnelmia ja tunnelmia rakkaudesta. Näissä tauluissa emme esiinny kuitenkaan me:), vaan nämä ovat vain minun tunnelmiani elokuun illoista. Ehkä näissä on myös haaveita rauhallisista, kiireettömistä hetkistä. Sellaisia tunnelmia maalatessa pääsee tunnelmaan, jossa unohtaa täydet pyykkikorit ja  tiskaamattomat astiat. Voi luulla hetken olevansa lomalla arkiaskareista ja päässeensä puutarhajuhliin, kunnes hetken päästä havahtuu että sitähän maalataan Seinäjokisen kodin sekaisessa olohuoneessa. Tajuaa sitten katsoa kelloa ja kiirehtii nukkumaan vain hiukkasen ennen kuin aamu alkaa jo vaaleta. 








Elokuun illoissa on haikea aavistus syksyä. Kesän huolettomat päivät alkavat vaihtua säännöllisyyteen, järkeviin päästöksiin nukkumaanmenoajoista ja terveellisistä ruoista. Mutta kuka malttaisi nukkua elokuun öinä? 



Kuusamolaiset, sydämellisesti tervetuloa katsomaan näyttelyni Kuusamon pääkirjastoon!

ps. kaikki teokset ovat myytävänä. Tässä postauksessa esiintyvät taulut ovat kooltaan 70x100cm ja hinnaltaan 550e kpl. Soita tai viestitä, mikäli joku näistä näytti juuri sinun taulultasi. 

Elokuisin terveisin Virpi

Ei kommentteja

Kiitos kommentistasi!